Vroegboekactie: gratis Flexservice

Reserveer nu een Sunny Car en bied je klant extra voordeel met de gratis Flexservice!

Help je klant zoveel mogelijk uit zijn vakantie te halen met een huurauto! De slimste zet is: zo snel mogelijk boeken. Ook als hij nog twijfelt. We hebben namelijk een extra verkoopargument voor je, waar echt niemand omheen kan. Bij alle (vroeg)boekingen tussen 1 november 2019 en 1 maart 2020 biedt Sunny Cars gratis Flexservice. Daarmee kan je klant de huurauto tot vier uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Hij blijft dus volledig vrij en flexibel in zijn plannen.

100% flexibel

Alle populaire bestemmingen zijn bij ons al boekbaar voor de zomer van 2020. Vertel je klant vooral dat het verstandig is de huurauto nu alvast te reserveren. Weet hij nog niet zeker of hij een huurauto nodig heeft? Als extra verkoopargument kun je je klant tot 1 maart gratis Flexservice aanbieden. Hij is dan zeker van de gewenste auto voor een scherpe all-inclusive prijs, en heeft ook nog volop keuze uit verhuurstations, adresaflevering en ophaal- en inlevertijden. Vooral als je klant in het hoogseizoen op vakantie gaat of bijvoorbeeld specifiek een cabrio, stationwagen of minivan wil, kan dit een groot verschil maken. En wijzigen de plannen? Geen probleem: met onze gratis Flexservice kun je klant tot vier uur voor aanvang van de huurperiode gewoon annuleren. Kosteloos en zonder een reden te hoeven opgeven. Wel zo flexibel! Bij twijfel kun je dus gerust meteen boeken.

Zo profiteert je klant van de gratis Flexservice

Tijdens de actieperiode staat de Flexservice automatisch aangevinkt in het reserveringssyteem. De kosten hiervan zijn € 0,- in plaats van de gebruikelijke € 1,- per huurdag. Deze actie geldt voor alle zomerboekingen met een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2020.

Promotiemateriaal

Je wil je klanten natuurlijk ook graag laten weten dat je een mooie actie voor ze hebt. Daarom hebben we promotiemateriaal gemaakt om je hierbij te helpen. De boodschap van de banners is: ´Beter een early bird, dan een pechvogel.´ We hebben een Facebook tekst en banner voor je, maar ook tekst voor een nieuwsbrief en banners voor op je website. 

Download hier het promotiemateriaal.