Smile Society

De Smile Society is een club waar iederéén wel bij wil horen. De Smile Society is echter alleen voor de 100 leisure toppers die het afgelopen kwartaal de meeste Sunny Cars verkochten. 

Zo ontvang je als Smile Society lid 10% korting extra agentenkorting. De top 30 bestboekende reisagenten ontvangt zelfs 15% extra agentenkorting. En dit is bovenop de standaard agentenkorting die al niet te zuinig is. De nummer één van de Smile Society ontvangt maar liefst €500,- autohuurtegoed! Door Sunny Cars autoverhuur te blijven verkopen bij elke reis, zit je automatisch in de race voor een plekje in de Smile Society top 100. Niet alleen ontvang je dus fijne kortingen, maar ook eeuwige roem!  

Door korting te geven op eigen autohuur willen wij onze reisagenten zelf laten ervaren hoe fijn een vakantie met een Sunny Cars huurauto kan zijn. All-in, tot in de puntjes geregeld, zorgeloos en gegarandeerd onvergetelijk. Precies zoals je van Sunny Cars gewend bent. 

Loop jij al warm voor de Smile Society? Boeken, boeken, boeken maar!

Het aantal boekingen wordt steeds gemeten over drie maanden en begint daarna weer op 0. Zo maakt iedereen elk kwartaal opnieuw weer kans! Januari 2022 is de Smile Society weer van start gegaan. Vanaf april 2022 wordt de eerste lijst bekend gemaakt en zo verder.