Smile Society

De Smile Society is een club waar iederéén wel bij wil horen. De Smile Society is echter alleen voor de 100 leisure toppers die het afgelopen kwartaal de meeste Sunny Cars verkochten. Die gaan we zo ontzettend in het zonnetje zetten dat ze voor altijd bij de Smile Society willen blijven. Hoe? Zo!

De 10 formidabele voordelen waar je als Smile Society lid van profiteert

1. Je krijgt 10% extra agentenkorting, bovenop de standaard korting van 20% die al niet zuinig is. Inderdaad: jij huurt gewoon met 30% korting. Wil je hier gebruik van maken? Dan vraag je de extra korting aan via smilesociety@sunnycars.nl 

2. Regelmatig organiseren we een leuk event (wil je niet missen!), waar jij als Smile Society lid een exclusieve uitnodiging voor ontvangt. Je mag dan ook een collega meenemen.

3. De nummer 1 verkoper van Sunny Cars is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. All-in, tot in de puntjes geregeld, zorgeloos en gegarandeerd onvergetelijk. Precies zoals je van Sunny Cars gewend bent. Gaan voor de koppositie dus.

4. Puur voor de Smile Society organiseren we elk kwartaal een aantrekkelijke incentive waarbij je kans maakt op een cadeaubon. Iedereen die het target haalt (en geloof ons, dat kun je!), ontvangt zo´n cadeaubon. Go for it!

5. We geven je 10 Sunnies in de vorm van een Primera gift card ter waarde van €10. Leuk cadeautje toch? 

6. Je maakt kans op een Sunny Star Award. Deze blinkende prijs is voor de beste verkoper van het jaar. Met deze zeer gewilde award kronen wij je tot Sunny Star of the Year, krijg je eeuwige roem, een toffe Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen (t.w.v. € 650) én een gratis huurauto ter waarde van 350 euro om zorgeloos rond te rijden op je volgende reisbestemming.

7. Als Top 100 lid heb je ook een streepje voor bij Quick Parking, want alleen jij en je andere 99 Smile Society collega’s kunnen met 50% korting voor zichzelf reserveren via quickparking.nl voor alle luchthavens waar Quick Parking actief is onder andere: Schiphol - Rotterdam - Eindhoven - Zaventem - Charleroi. 

8. CEWE Fotoservice maakt met de grootste zorg van jouw foto´s iets extra speciaals, van printjes tot fotoboeken, van wanddecoratie tot leuke geschenken. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie. Als Smile Society lid krijg je een exclusieve actiecode voor 25% korting die je op cewe.nl kunt inwisselen voor een fotoproduct naar keuze. 

9. Je gaat op vakantie en neemt mee… Precies, een koffer! Op vier wielen de wereld rond met zo’n stevige, onverwoestbare koffer van Samsonite, American Tourister of een ander topmerk. Als Smile Society lid krijg je 20% korting op reisbagage en lederwaren bij Samdam. Mooi toch? 

10. Dominicus-reisgidsen zijn voor avontuurlijke & nieuwsgierige reizigers. Met uitgebreide en betrouwbare informatie, extra aandacht voor geschiedenis en cultuur, geschreven door Nederlandstalige auteurs en keuze uit bijna 100 bestemmingen over de hele wereld. Als lid van de Smile Society krijg je nu een Dominicus e-book naar keuze cadeau!

Aan deze Smile Society privileges kun je wel wennen, toch? 

Nu in de Top 100

Kijk hier wie de beste 100 reisagenten van dit kwartaal zijn!

Het aantal boekingen wordt steeds gemeten over drie maanden en begint daarna weer op 0. Zo maakt iedereen elk kwartaal opnieuw weer kans! De nieuwe Top 100 wordt aan het begin van elk Sunny Cars kwartaal (nov, feb, mei, aug) bekend gemaakt en hier in de B2B tool gepubliceerd.