Smile Society

Ben jij al lid van onze Smile Society? De Smile Society is de leukste club van Nederland waar iedereen bij wil horen! Als je tot deze club hoort, ontvang je naast de reguliere 20% agentenkorting tot 15% extra korting op je eigen autohuur. De retail is voor ons ontzettend belangrijk en daarom geven wij onze topverkopers graag nog meer waardering.

Ieder kwartaal wordt er een nieuwe lijst samengesteld met daarin de 100 reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst halen beloond met 10% extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15% extra agentenkorting. En weet je de meeste boekingen te halen? Dan ontvang je maar liefst een autohuurcheque t.w.v. 500 Euro. Met deze korting kun je zelf de zonnige kant van autohuur ervaren. Door het zelf beleven van ons all-in huurconcept heb je de beste verkooptool in handen!

Door het all-in autohuurconcept van Sunny Cars te blijven verkopen bij elke reis, zit je automatisch in de race voor een plekje in de Smile Society top 100. Niet alleen ontvang je dus fijne kortingen, maar je kunt jouw klant ook zorgeloos laten rondrijden op zijn vakantiebestemming. Bij Sunny Cars is alles tot in de puntjes geregeld!   

Loop jij al warm voor de Smile Society? Boeken, boeken, boeken maar!

Het aantal boekingen wordt steeds gemeten over drie maanden; januari t/m maart, april t/m juni, juli t/m september en oktober t/m december. Na elk kwartaal staat de teller weer op 0, zodat iedereen kans maakt om in de top 100 te komen.