Prijzen vergelijken? Eerst goed kijken!

Iedereen zoekt naar de scherpste aanbieding. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is jouw klant bij Sunny Cars altijd 100% verzekerd van een superscherpe all-in deal. Vind jij de huurauto ergens toch goedkoper? Kijk dan nog eens goed! Meestal lijkt dat maar zo. Want zijn alle benodigde verzekeringen bij die ander ook inbegrepen? Wordt de glas-banden-bodem-dakschade gedekt? Zit er ook een extra WA-verzekering bij van €7,5 miljoen? Hoe zit het met het eigen risico? Vergeet ook niet te letten op toeslagen voor een eventuele extra bestuurder, hotelaflevering, tankregeling of een one way. Of eventuele wijzigings- en/of annuleringskosten.

Vergelijk gerust prijzen, maar zorg wel dat je geen appels met peren vergelijkt. Om je hierbij te helpen, maakten we onderstaande vergelijkingsbox voor je. Hiermee beschik je over alle informatie die je nodig hebt om zelf een goede vergelijking te maken met andere aanbieders.

Kom je er echt niet uit? Mail ons dan! Wij ontvangen graag het reserveringsnummer van Sunny Cars, huurvoorwaarden van de andere aanbieder en de prijs.