Promotieteksten

De één schrijft een korte mail aan de klant, de ander een uitgebreide offerte of een nieuwsbrief. Om iedereen van goede teksten te voorzien hebben we verschillende korte en lange teksten voor nieuwsbrieven, offerte, website, social media en een zakelijke nieuwsbrief voor je beschikbaar. 

Nieuwsbrieven

Maak uw vakantie compleet met een huurauto
Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Wij raden u een all-in huurauto via Sunny Cars aan. Die is namelijk 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen dus géén extra kosten ter plaatse. U kunt optimaal genieten – zoals het hoort!

Optimaal genieten met een huurauto
Wilt u optimaal van uw vakantie genieten, dan is een huurauto onmisbaar. Tip: boek een huurauto via Sunny Cars. Die is all-in dus 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen (en meer) zijn inbegrepen. Géén extra kosten ter plaatse. Wij regelen graag een Sunny Car op maat voor u. Kan vandaag nog!

Haal meer uit uw vakantie met een huurauto
Uw vakantie is geboekt dus het grote verheugen kan beginnen! Tip: met een huurauto wordt uw vakantie nog véél leuker. Want daarmee ziet en beleeft u zoveel meer. Heerlijk in alle vrijheid – wanneer het u maar uitkomt – rondtoeren en genieten van uw vakantieland. Wij kunnen u een huurauto via Sunny Cars van harte aanbevelen. Omdat deze all-in is: werkelijk alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. Zelfs een extra WA van € 7,5 miljoen. Ook dak-banden-bodem-glasschade is gedekt en het eigen risico wordt standaard terugbetaald. U kunt dus 100% zorgeloos rondrijden. Optimaal genieten! Het fijne is ook dat u vanuit het vliegtuig zó uw huurauto instapt. Geen tijdrovende transfer en u hoeft niet te sjouwen met bagage. En alles is van te voren geregeld en betaald dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Uw vakantie begint meteen. Vergeet dus geen huurauto te boeken. Wij regelen dat graag voor u. Kan vandaag nog!

Boek uw huurauto bijtijds
Het is verstandig om uw Sunny Cars huurauto op tijd te boeken – zeker als u ‘m in het hoogseizoen nodig hebt. In het hoogseizoen zijn huurauto’s extra gewild, dus heeft u minder keuze of moet u uitwijken naar een andere, meestal duurdere categorie. Boek uw all-in huurauto dus bijtijds en vooraf, vanuit Nederland. Dan weet u zeker dat de gewenste huurauto op uw vakantiebestemming voor u klaarstaat. En dat u 100% zorgeloos, want optimaal verzekerd, kunt toeren.

Lekker nazomeren met een huurauto
Na het hoogseizoen is het nog – of juist – prima toeven op zonbestemmingen. Als u heerlijk gaat nazomeren in tropische of net iets minder warme temperaturen, vergeet dan niet uw all-in Sunny Cars huurauto te boeken. Dan kunt u uw vakantieland in alle vrijheid ontdekken en beleeft u zoveel meer.

Beter een vroege vogel dan een pechvogel
(Extra) vroeg boeken is slim bij een huurauto. Het is goedkoper dan op het laatste moment of ter plaatse boeken. U heeft gegarandeerd de ruimste keuze in autocategorieën. Hoe langer u wacht met reserveren, hoe meer kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd. Voorkom teleurstellingen en boek vroeg, dan weet u zeker dat uw Sunny Cars huurauto voor u klaarstaat op uw vakantiebestemming, voor het scherpste all-in tarief.

Spanje is favoriet
De populairste vakantiebestemming om met een Sunny Cars huurauto te ontdekken is nog steeds Spanje. Zowel op de Balearen en de Canarische Eilanden als op het vasteland zijn de huurauto’s vooral in het hoogseizoen rap uitverkocht. Goed om te weten voor uw Spaanse zonvakantie of stedentrip: reserveer uw all-in huurauto op tijd. Dan weet u zeker dat u in alle vrijheid kunt rondtoeren op uw bestemming, voor de beste deal.

Met voorrang naar je huurauto
Eenmaal op uw bestemming wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten. Hup, uw Sunny Cars huurauto in en gáán. Dat kan! Door de service Fastlane te boeken, mag u de wachtrij bij de balie van de autoverhuurder overslaan. Aanvullend kunt u de service Online Check-in boeken waardoor u de auto online registreert en u de huurauto dus extra snel ophaalt.

Auto huren zonder creditcard? Dat kan!
Kijk, dat maakt het huren van een auto nóg gemakkelijker: zonder het overleggen van een creditcard of contante waarborg tóch de huurauto meekrijgen. Dat kan via Sunny Cars met de service Geen waarborg. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de plaatselijke autoverhuurder. Een auto huren zonder creditcard kan op steeds meer populaire zonbestemmingen, waaronder Spanje inclusief Balearen en Canarische Eilanden, Griekenland, Portugal, Kroatië en Curaçao.

Offerte

Hierbij stuur ik u de offerte voor een all-in huurauto via Sunny Cars. Zoals u ziet, zijn alle benodigde verzekeringen bij de huurprijs inbegrepen. Boeken is zonder enig risico: uw reservering staat na bevestiging standaard 14 dagen in optie. Zo weet u zeker dat uw gewenste autocategorie beschikbaar is voor uw reis tegen dit scherpe tarief. Besluit u binnen 14 dagen toch anders, dan kunt u dus kosteloos van de reservering afzien. Goed om te weten: u kunt uw reservering altijd gratis aanpassen tot huuraanvang.

Website

Versie van 500 woorden

Een huurauto is de ideale manier om uw vakantieland te ontdekken. U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft. Een halve dag naar dat Instagrammable baaitje en even een uurtje naar die fraaie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan u en hoe uw pet staat. Op die manier haalt u zoveel meer uit uw vakantiebestemming. Bovendien is het vaak veel voordeliger, flexibeler én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Als u een all-in huurauto via Sunny Cars boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want alle benodigde verzekeringen zijn standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Alleen voor extra’s zoals een kinderzitje of GPS betaalt u de lokale verhuurder een toeslag. U kunt uw huurauto helemaal op maat maken met extra services, bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, het overslaan van de wachtrij bij de verhuurbalie of huren zonder creditcard of contante waarborg.

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de service Fastlane een aanrader. Hiermee krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over.

Het is verstandig om uw huurauto bijtijds en vooraf, vanuit Nederland, te boeken. Dan kunt u nog volop kiezen uit autocategorieën. Hoe langer u wacht met reserveren, hoe groter de kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd. Dus wees een vroege vogel in plaats van een pechvogel, dan weet u zeker dat uw huurauto voor u klaarstaat op uw vakantiebestemming, voor het scherpste all-in tarief.

Het fijne is dat u met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus u heeft lekker lang bedenktijd. U kunt uw reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen.

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de Express Service een aanrader. Met dit pakket krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over. Door online registratie vooraf haalt u uw huurauto extra snel op. Met het Premium pakket krijgt u dezelfde fijne privileges, met als extra een gegarandeerd jonge auto.

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Versie 300 woorden

Wilt u uw vakantieland écht ontdekken, dan is een huurauto onmisbaar. U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft. Een halve dag naar dat Instagrammable baaitje en even een uurtje naar die fraaie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan u en hoe uw pet staat. Op die manier haalt u zoveel meer uit uw vakantiebestemming. Bovendien is het vaak veel voordeliger én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Als u een all-in huurauto van Sunny Cars boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want bij een all-inclusive huurauto zijn alle benodigde verzekeringen standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Alleen voor extra’s zoals een kinderzitje of GPS betaalt u de lokale verhuurder een toeslag. U kunt uw huurauto helemaal op maat maken met extra services, bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, het overslaan van de wachtrij bij de verhuurbalie of huren zonder creditcard of contante waarborg.

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Versie 150 woorden

Een huurauto maakt uw vakantie pas echt compleet. U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft. Op die manier haalt u zoveel meer uit uw vakantiebestemming. Bovendien is het vaak veel voordeliger én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Met een all-in huurauto van Sunny Cars toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want hierbij zijn alle benodigde verzekeringen standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen.

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Social media

Boek je Sunny Cars huurauto bij mij want dan ben je zeker van 100% zorgeloos rondrijden. Alle verzekeringen zijn inbegrepen, zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen.

Vergeet je Sunny Cars #huurauto niet, want #meteenhuurautoziejemeer

Beter een vroege vogel dan een pechvogel. Boek je all-inclusive huurauto van Sunny Cars bijtijds, dan heb je nog alle keuze!

Zakelijke nieuwsbrief

Optimaal zaken doen met een Sunny Cars huurauto
Ook een zakelijke reis wordt stukken relaxter met een all-in huurauto. Op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd rijdt u 100% zorgeloos rond want u bent optimaal verzekerd. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een extra WA van € 7,5 miljoen zijn inbegrepen. Dankzij onze internationale samenwerking met alleen de allerbeste partners heeft u bij Sunny Cars een uitgebreide keuze uit huurauto’s en verhuurlocaties.