Portugal

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Portugal, hebben we een tip, een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels.
Download de Sunny Guide voor Portugal

Vakantietips Portugal

Portugal is het meest zuidwestelijke land van Europa, en heeft daarom een heerlijk subtropisch klimaat. De mensen in Portugal staan bekend als vriendelijk, gastvrij en warm. Als je in Portugal bent mag Algarve zeker niet ontbreken tijdens je vakantie. En het smullen van de Portugese keuken moet natuurlijk bovenaan je to-do list staan.

 

Autoroutes Portugal

Jaarlijks trekken er velen naar Portugal om daar hun welverdiende vakantie door te brengen. Het meest zuidwestelijke land van Europa heeft veel te bieden, maar de Algarve mag je zeker niet overslaan! Ga je voor een stedentrip? Een zonvakantie? Of een avontuurlijke roadtrip?