Griekenland

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Griekenland, hebben we tips, een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels.
Download de Sunny Guide voor Griekenland

Vakantietips Griekenland

Afgelegen vissersdorpjes, helderblauwe baaitjes, talloze strandjes, een keuken om je vingers bij af te likken én de vriendelijke en gastvrije bevolking niet te vergeten... Griekenland heeft voor elk wat wils. Met je huurauto bezoek je de allermooiste plekjes. Of dat nu een bruisende stad of een schilderachtig dorpje is.

Ga je binnenkort richting Griekenland? Wie weet doe je wat inspiratie op door onze tips!

Autoroutes Griekenland

Benieuwd naar de oudheid? Check. Rustige stranden en een azuurblauwe zee? Check. Afgelegen en verborgen eilandjes? Check. Griekenland heeft het allemaal. Het is dus ook niet gek dat jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen in Griekenland hun vakantie vieren.