Frankijk

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Frankrijk, hebben we tips, een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels.
Download de Sunny Guide van Frankrijk

Vakantietips Frankrijk

Skiën? Check. Zonnebaden? Check. Hiken? Check. Gastronomisch genieten? Check! Frankrijk is zó veelzijdig dat het het hele jaar door als vakantiebestemming fungeert. De een gaat er heen voor een toer langs wijngaarden in de Bordeaux, de ander bindt de lange latten onder en trotseert de besneeuwde Alpen. En dán heb je nog het oude vertrouwde Parijs, waar je altijd terechtkunt voor een romantisch weekend.

Autoroutes Frankrijk

Bienvenue en France! Een zomertje kamperen, bezoekjes brengen aan wijngaarden, stevige wandelingen maken in de Alpen of over de promenades struinen in een van de decadente badplaatsen. Het kan allemaal! En de huurauto brengt je van A naar B, zodat je zoveel mogelijk van dit mooie land ziet en het gezegde 'Leven als een God in Frankrijk' ook echt waar kan maken.