Reserveringen

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact met ons op tijdens openingstijden. Vragen per e-mail beantwoorden we binnen 24 uur.

Tel: 023-5699 699
E-mail: 
info@sunnycars.nl

Aanvragen

Heb je een reservering geplaatst op aanvraag? Dan komen we hier binnen 3 werkdagen bij je op terug! Het is niet nodig om hiervoor telefonisch contact op te nemen.

Gaat je reservering vandaag of morgen in? Of is het vrijdag en gaat je reservering maandag in? Dan doen wij ons uiterste best om binnen 4 uur antwoord voor je te hebben. Ook hier hoef je niet voor te bellen. We zitten er bovenop!

Opties

Wanneer je een optie voor de klant wilt plaatsen, hoeft dat niet telefonisch. Een boeking staat namelijk altijd 14 dagen in optie na bevestiging door de lokale autoleverancier. Binnen die tijd is annuleren/wijzigen gratis. 

Twijfelt je klant nog, dan heeft hij dus 14 dagen bedenktijd. Verlenging van de optieperiode is niet mogelijk. Gaat een boeking binnen 14 dagen in, dan geldt een optie van 24 uur vanaf het moment dat de reservering akkoord is. Als reisagent moet je de auto zelf online of telefonisch annuleren binnen de optieperiode, anders is de auto alsnog geboekt. 

Annuleren

Wil je een bestaande boeking annuleren? Ga dan naar 'boekingen beheren' bij het menu item 'reserveringen' en annuleer de boeking.

Contact

E-mail: info@sunnycars.nl
Tel: 023-5699 699

Openingstijden

Ma-vr: 10.00 - 20.00 uur
Za-zo: 09.00 - 17.30 uur

24/7 noodnummer

We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor dringende vragen of in geval van nood: +31 23 5699 690. Buiten onze reguliere openingstijden word je automatisch doorgeschakeld naar een extern call center waar je ook in het Nederlands geholpen wordt.