€ 50 korting op eigen autohuur

Met een huurauto beleef je zoveel meer op vakantie! Je komt op plekjes die je anders gemist had. Als reisexpert weet jij dat als geen ander. Je gebruikt het vast ook als verkoopargument naar je klanten. En als ervaringsdeskundige geef je er vast ook een aantal leuke tips bij. Voor onze inspiratiesite blog.sunnycars.nl zijn wij op zoek naar deze tips. Wat is het mooiste, leukste, grappigste en meest bijzondere plekje waar je bent geweest tijdens een roadtrip. Waar heeft de huurauto jou gebracht wat anderen niet mogen missen? Deel je beste tip en foto en krijg € 50 euro korting op je volgende roadtrip!

Zo doe je mee!

Deel jouw tip voor een bijzonder plekje (restaurantje, strandje, uitzichtpunt, winkeltje, etc) dat je tijdens een roadtrip in een van de onderstaande landen hebt ontdekt:

Actievoorwaarden:

  • Je tip telt minimaal 150 en maximaal 1000 woorden
  • Stuur een goede foto (minimaal 680x480 pixels)
  • Deel de gps-coördinaten van de bestemming met ons
  • Omschrijf goed hoe je op jouw mooie plekje komt

Stuur je inzending voor 30 april naar:

marketing@sunnycars.nl o.v.v. Tip roadtrip TravelPro.

Alle deelnemers winnen

Als jouw inzending voldoet aan bovenstaande voorwaarden, ontvang je € 50 euro korting bovenop de 20% agentenkorting. De korting geldt op een nieuwe eigen boeking die gemaakt is voor 31 oktober 2016. Alle tips worden geplaatst op blog.sunnycars.nl.

Kijk voor een inspirerend voorbeeld op blog.sunnycars.nl.