De waarborg nu nog inzichtelijker

Is het jou al opgevallen? Bij het aanbod in het boekingsproces staan plusjes achter de all-in prijzen. Als je op zo´n plusje klikt, verschijnt een extra regel met de hoogte van de waarborg die je klant ter plaatse moet betalen. Zo maken we die nog inzichtelijker. Je kan nu in een oogopslag de hoogte van de waarborg van de geselecteerde auto zien. Handig, want die waarborg kan een flinke hap uit het vakantiebudget betekenen. Die uiteraard achteraf wel weer wordt terugbetaald. Ook kun je nu eenvoudig waarborgen met elkaar vergelijken.


Filteren op waarborg
Heeft je klant geen creditcard en/of wil hij de waarborg contant betalen, filter dan in de linker kolom op waarborg. Indien beschikbaar verschijnt dan het aanbod met het Geen waarborg of Premium Pluspakket of waar de lokale partner een contante waarborg toestaat.
Blijf altijd de huurvoorwaarden lezen
Let op. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de huurvoorwaarden zijn altijd belangrijk. Dus ook als je de hoogte van de waarborg al weet. In die voorwaarden vind je bijvoorbeeld instructies voor de waarborg, zoals niet geaccepteerde creditcards of de vereiste voor twee creditcards. Om de huurvoorwaarden in te zien, klik je op het i-tje onder de aangegeven waarborg. Zo´n i-tje met de huurvoorwaarden staat ook altijd achter de geselecteerde auto.

Work in progress - nog niet alles geladen
Zoveel verschillende partners, zoveel verschillende waarborgen. Je kunt je vast voorstellen dat het een hele klus is om die allemaal goed uit te zoeken. We zijn daarom nog heel druk bezig met het laden van al die bedragen, dus voor sommige partners is de waarborg op dit moment alleen nog in de huurvoorwaarden te vinden. Alvast bedankt voor je geduld.