Quiz VS - de antwoorden

Of je klant nu kiest voor een citytrip, rondreis of strandvakantie, in de Verenigde Staten ziet hij zoveel meer met een huurauto! In vakblad Travelution testten we je kennis over autohuur in dit land. Miriam Willems van VakantieXperts Deurne won daarmee een week gratis autohuur ter waarde van € 350,-. Wist jij net als Miriam de juiste antwoorden? Check het snel hieronder!

1. Op veel Amerikaanse luchthavens heb je choice locations, maar wat betekent dat? 
a. Het is vooraf nog niet duidelijk waar de auto wordt ingeleverd
b.Ter plaatse kun je zelf kiezen bij welke lokale partner je de auto ophaalt
c. Ter plaatse kun je zelf de gewenste auto kiezen uit de geboekte categorie
Het juiste antwoord is: C

2. Is een grensoverschrijding tussen de USA en Canada mogelijk?
a. Ja, de auto mag kosteloos de grens over maar moet wel in het land van herkomst worden ingeleverd
b. Ja, de auto mag kosteloos mee de grens over en zelfs een internationale one way is mogelijk
c. De auto mag nooit naar een ander land worden gereden
Het juiste antwoord is: B

3. Kan een klant die 21 jaar oud is ook een Sunny Car huren in Amerika?

A. Ja, de minimumleeftijd voor autohuur is altijd 21
B. Ja, met het Under Age servicepakket wordt de minimumleeftijd verlaagd van 25 naar 21 jaar.
C. Nee, de minimumleeftijd voor autohuur is altijd 25
Het juiste antwoord is: B

4. Je klant wil de ophaaltijd in een bestaande boeking aanpassen. Kan dat?
A. Wijzigingen kunnen tot huuraanvang worden gedaan, maar daar zijn kosten aan verbonden
B. Wijzigingen kunnen tot huuraanvang kosteloos worden gedaan (o.b.v. beschikbaarheid) 
C. Niet. Een gemaakte boeking kan nooit gewijzigd worden
Het juiste antwoord is: B

5. In de USA kun je kiezen voor een tankregeling waarbij de eerste tank benzine is inbegrepen. Hoe heet die regeling?
A. FF (full-full) 
B. FI (full-inclusive) 
C. FP (full-paid)
Het juiste antwoord is: C

6. Door de Flexservice af te sluiten, heeft je klant nog alle flexibiliteit als de plannen veranderen. Tot welk moment kan hij namelijk de reservering nog kosteloos annuleren?
A. 4 uur voor huuraanvang
B.12 uur voor huuraanvang
C. 24 uur voor huuraanvang
Het juiste antwoord is: A

7. Welke van onderstaande one ways is kosteloos?
A. Tussen Californië en Arizona
B. Tussen Arizona en Nevada
C. Tussen Californië en Washington
Het juiste antwoord is: A

8. Wat is er in Californië altijd inclusief?
A. GPS
B. Een extra bestuurder
C. Express service
Het juiste antwoord is: B

9. Wat is naast het sneller ophalen van de huurauto een extra voordeel van Express service in Amerika?
A. Dankzij een online registratie vooraf kan je klant direct naar een Self Service Kiosk gaan, waarmee hij niet alleen de wachtrij maar ook eventuele verkooppraatjes van medewerkers overslaat.
B. Hij krijgt een gratis tank benzine mee
C. Hij hoeft geen creditcard te hebben
Het juiste antwoord is: A

10. Wat is een heel groot voordeel van boeken bij Sunny Cars als er ter plaatse iets mis gaat?
A. Als je klant in de USA een ongeluk veroorzaakt met ernstige afloop voor een ander, is hij normaal gesproken gedekt voor de kosten tot 1 miljoen dollar. Dan is de extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen bij Sunny Cars een geruststellend idee.
B. Als je klant in de USA een ongeluk veroorzaakt, hoeft de klant geen eigen risico voor te schieten
C. Als je klant in de USA een ongeluk veroorzaakt, heeft hij een PAI verzekerd tot 7,5 miljoen
Het juiste antwoord is: A

Wil je je kennis over Sunny Cars nog verder uitbreiden? Maak dan ook de e-learnings op eTravel Training of lees de informatieve en inspirerende blogs op blog.sunnycars.nl.