Ook na 1 juli kun je 100% op Sunny Cars rekenen

Reiswet in het kort
De nieuwe Reiswet gaat over aansprakelijkheid na de verkoop van een reis. Ook als het om autohuur gaat. Boekt jouw klant naast de huurauto minimaal nog een ander reisonderdeel zoals een vlucht of accommodatie bij dezelfde reisagent? Dan is de autohuur onder de nieuwe Reiswet onderdeel van een ´pakketreis´. En daar zit ´m nou net de crux, want jij als reisagent bent aansprakelijk voor pakketreizen. Een vakantieganger die kosten wil verhalen, hoeft zich na 1 juli alleen nog maar te richten tot de reisagent waar hij de zogenaamde pakketreis heeft geboekt.

Waarom kiezen voor Sunny Cars?
We hebben onze zaakjes goed op orde. Dankzij aansluiting bij ANVR en SGRZ Retaildekking is dat nog eens extra bevestigd en is de vooruitbetaalde huursom ook gedekt in geval van financiële problemen of faillissement van Sunny Cars. Als wederverkoper hoef je bovendien geen bankgarantie over je Sunny Cars omzet af te geven aan SGR, omdat wij zijn aangesloten bij SGRZ Retaildekking. Je kan dus echt in alle opzichten met een gerust hart een huurauto via Sunny Cars blijven boeken.

Dáárom boek je Sunny Cars
Dit zijn de redenen waarom je er verstandig aan doet de autohuur via Sunny Cars te regelen:

  • Meest complete all-in formule met alle benodigde verzekeringen, een extra WA-dekking van € 7,5 miljoen, dekking van schade aan glas-banden-bodem-dak en terugbetaling eigen risico standaard inbegrepen
  • Aansprakelijk voor alle (gevolg)kosten op basis van ANVR-reizigersvoorwaarden
  • Vooruitbetaalde huursom is gedekt bij financiële problemen of faillissement van Sunny Cars dankzij SGRZ Retaildekking
  • Vrijgestelde omzet bij SGR voor reisagenten dankzij SGRZ Retaildekking

  • Klanten kunnen terecht bij de Geschillencommissie Reizen dankzij ANVR-lidmaatschap


We staan altijd voor je klaar
Onder de nieuwe wetgeving moet jij hulp en bijstand bieden tijdens de verkochte pakketreis. Als autohuur daar een onderdeel van is, ben jij dus ook verantwoordelijk als tijdens de reis iets met de huurauto gebeurt of als je klant er vragen over heeft. Ook hierbij geldt weer: no worries! Dat regelen wij allemaal voor je. We staan 365 dagen per jaar voor jou en je klant klaar en zijn dan 24/7 bereikbaar via een noodnummer. We helpen dan ook nog eens gewoon in het Nederlands. Wel zo vertrouwd.

Let op: werk alleen met betrouwbare autohuurpartners
Het is straks dus nog belangrijker om alleen met betrouwbare partners in zee te gaan. Let dan ook goed op met andere aanbieders van autohuur en weet met wie je zaken doet! Van onze topservice en all-in formule kunnen jij en je klant altijd op aan, die vind je echt nergens completer. Bovendien zijn wij de enige autohuurspecialist met zowel ANVR-lidmaatschap als SGRZ Retaildekking, iets dat je een hoop (financiële) ellende kan besparen. Dus kies verstandig.